Bij huiszoekingen in verschillende gemeenten troffen agenten in totaal zeventig kilogram cocaïne aan.
Volledig scherm
Bij huiszoekingen in verschillende gemeenten troffen agenten in totaal zeventig kilogram cocaïne aan. © Parket Halle-Vilvoorde

70 kilogram cocaïne en 200.000 euro in beslag genomen bij huiszoekingen in drugsmilieu: zes verdachten opgepakt

Vlaams-Brabant/Antwerpen/BrusselBij huiszoekingen in Zaventem, Machelen, Sint-Agatha-Berchem, Bierbeek, Kraainem en Antwerpen heeft de Federale Gerechtelijke Politie van Halle-Vilvoorde dinsdag in totaal 70 kilogram cocaïne en 200.000 euro in beslag genomen. Er werden zes verdachten opgepakt.

 1. Noura Firoud trouwde met twee Syriëstrijders, en belandt uiteindelijk zelf voor de rechter: “Ik werd opgesloten, mishandeld en verkracht!”
  Vilvoorde

  Noura Firoud trouwde met twee Syriëstrij­ders, en belandt uiteinde­lijk zelf voor de rechter: “Ik werd opgesloten, mishandeld en verkracht!”

  Noura Firoud, een van de bekendste Belgische Syriëstrijdsters, heeft voor de Brusselse correctionele rechtbank de vrijspraak gevraagd. Eerder kreeg ze bij verstek 5 jaar cel omdat ze met een Syriëstrijder getrouwd was en zich zo ‘actief den dienst stelde van I.S.’ Haar versie van de feiten klonk echter heel anders, al geloofde het federaal parket er niet veel van. “Ik krijg een ongemakkelijk gevoel bij u”, klonk het.
 1. Het loopt net goed af voor deze wagen die (gelukkig) kantelt
  Play

  Het loopt net goed af voor deze wagen die (gelukkig) kantelt

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten