Een aannemer is momenteel verkeerslichten aan het kruispunt van de F3 met de Mechelsesteenweg in Nossegem aan het plaatsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een aannemer is momenteel verkeerslichten aan het kruispunt van de F3 met de Mechelsesteenweg in Nossegem aan het plaatsen. © Marc Baert

6 jaar na beslissing eindelijk verkeerslichten op druk kruispunt F3: rijdt fietser voorbij detector, dan krijgt ie groen licht

NossegemZes jaar nadat het toenmalige schepencollege van Zaventem verkeerslichten vroeg op de F3-fietssnelweg ter hoogte van de kruising met de Mechelsesteenweg in Nossegem is Wegen en Verkeer eindelijk gestart met de plaatsing ervan. De verkeerslichten moeten de fietsoversteek veiliger maken. Dat neemt echter niet weg dat de gemeente de fietssnelweg in Nossegem in de toekomst wil verleggen.

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Vlaams Belang hekelt beslissing bpost om Franstalige postbodes in te zetten in distributiecentrum Zaventem
  Kortenberg/Zaventem

  Vlaams Belang hekelt beslissing bpost om Franstali­ge postbodes in te zetten in distribu­tie­cen­trum Zaventem

  Vlaams Belang Vlaams-Brabant kan zich niet vinden in de aanwervingspolitiek van bpost voor het distributiecentrum Zaventem, dat op het grondgebied van buurgemeente Kortenberg ligt. Daar zullen door het personeelstekort – dat onlangs tot een tweedaagse staking leidde – Franstalige postbodes ingezet worden. ‘Not done’, vindt Vlaams Belang. Bij bpost benadrukt men dat de dienstverlening primeert.