BELGA
Volledig scherm
© BELGA

36 maanden cel voor heroïnesmokkel: “Wist niet dat het om drugs ging”

ZaventemEen 25-jarige Portugees die betrapt was op het smokkelen van heroïne, is vrijdag door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van 36 maanden. De man was begin april opgepakt op de luchthaven Brussels Airport.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Zussen die papa aan kanker verloren, organiseren loopevenement ten voordele van kankeronderzoek
  Sint-Stevens-Woluwe/Kortenberg

  Zussen die papa aan kanker verloren, organise­ren loopevene­ment ten voordele van kankeron­der­zoek

  Drie zussen die hun papa in 2019 aan keelkanker verloren, organiseren op 17 oktober een loopevenement in Kortenberg waarmee ze de Stichting tegen Kanker willen steunen. Lana, Yelka en Chloë Ockerman doen dat met hun vzw Chemotivé, waarmee ze eerder ook al geld inzamelden voor het kankeronderzoek. Voor het loopevenement krijgen ze de steun van de Businessclub van Kortenberg.
 1. Win jij de nieuwe sportbar? Eurovolleycenter Vilvoorde gaat voor nieuw elan
  PREMIUM
  vilvoorde

  Win jij de nieuwe sportbar? Eurovolley­cen­ter Vilvoorde gaat voor nieuw elan

  Het Eurovolleycenter in Vilvoorde moet meer worden dan een Volleybalcentrum. Bedrijven zijn meer dan ooit welkom en jongeren krijgen kansen, terwijl de vernieuwing van de infrastructuur een stevige boost krijgt. Een hele boterham dus. En als toppunt kan je als jonge uitbater zomaar even de sportbar winnen. “De leuze een gezonde geest in een gezond lichaam moet hier centraal staan. Tegelijk willen we ontwikkelingsmogelijkheden en kansen bieden aan jonge mensen.”