Dieter Nijs
Volledig scherm
© Dieter Nijs

145 Belgen vast op luchthaven Sharm-El-Sheikh omdat bemanning van TUI moet rusten

Op de luchthaven in het Egyptische Sharm-El-Sheikh zitten 145 Belgen sinds vanmiddag vast, omdat de bemanning van een TUI-vliegtuig verplicht moet rusten alvorens te mogen vertrekken. De crew bereikte het maximum aantal toegestane werkuren nadat het toestel met een technisch probleem kampte. Volgens TUI kan het vliegtuig donderdagavond nog opstijgen.

30 reacties

 • Eva Munet

  2 jaar geleden
  Amai, dat vind ik echt erg voor dat personeel, in wat voor omstandigheden moeten die werken?
 • Patrick Wolters

  2 jaar geleden
  Wij hebben hier nog niets vernomen van mijn zus die daar ook zit. Laatste bericht gisteren avond ontvangen sinds 19:30 sinds dien niet vernomen.
 • michel van dam

  2 jaar geleden
  prachtig toch! een vrachtwagen chauffeur moet toch ook zijn rust en rijtijden respecteren!
 • Ronny Biesen

  2 jaar geleden
  Kan gebeuren? Neen, mag niet gebeuren. En men zou veel harder moeten optreden tegen zulke gevallen.
 • daniel polspoel

  2 jaar geleden
  Ik vlieg regelmatig met tuifly. be en nog nooit enig ernstige vertraging of ongemak opgelopen. Vlieg minstens per jaar 2 tot 4 keer naar kaap verdie. Anderzijds gaat de veiligheid boven alles en heb liever vertraging van een paar uur maar dan vertrekkend met een degelijk vliegtuig dan omgekeerd. En ook wanneer de crew over tijd gaat vind ik het niet meer dan normaal dat je dan niet kan vertrekken. veiligheid eerst en nogmaals bedankt voor de vele veilige reizen met tuifly België
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.