Dieter Nijs
Volledig scherm
© Dieter Nijs

145 Belgen vast op luchthaven Sharm-El-Sheikh omdat bemanning van TUI moet rusten

Op de luchthaven in het Egyptische Sharm-El-Sheikh zitten 145 Belgen sinds vanmiddag vast, omdat de bemanning van een TUI-vliegtuig verplicht moet rusten alvorens te mogen vertrekken. De crew bereikte het maximum aantal toegestane werkuren nadat het toestel met een technisch probleem kampte. Volgens TUI kan het vliegtuig donderdagavond nog opstijgen.

30 reacties

 • Eva Munet

  2 jaar geleden
  Amai, dat vind ik echt erg voor dat personeel, in wat voor omstandigheden moeten die werken?
 • Patrick Wolters

  2 jaar geleden
  Wij hebben hier nog niets vernomen van mijn zus die daar ook zit. Laatste bericht gisteren avond ontvangen sinds 19:30 sinds dien niet vernomen.
 • michel van dam

  2 jaar geleden
  prachtig toch! een vrachtwagen chauffeur moet toch ook zijn rust en rijtijden respecteren!
 • Ronny Biesen

  2 jaar geleden
  Kan gebeuren? Neen, mag niet gebeuren. En men zou veel harder moeten optreden tegen zulke gevallen.
 • daniel polspoel

  2 jaar geleden
  Ik vlieg regelmatig met tuifly. be en nog nooit enig ernstige vertraging of ongemak opgelopen. Vlieg minstens per jaar 2 tot 4 keer naar kaap verdie. Anderzijds gaat de veiligheid boven alles en heb liever vertraging van een paar uur maar dan vertrekkend met een degelijk vliegtuig dan omgekeerd. En ook wanneer de crew over tijd gaat vind ik het niet meer dan normaal dat je dan niet kan vertrekken. veiligheid eerst en nogmaals bedankt voor de vele veilige reizen met tuifly België
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.