Warmste sportweek in Zandhoven
Volledig scherm
Warmste sportweek in Zandhoven © zandhoven.be

Zandhovenaren sporten meer dan 7000 euro bijeen

0 reacties

 1. Samen met twee kompanen bereikt de 84 jarige Nest na tien dagen fietsen Lourdes: “Ondanks we geen rustdag hadden, waren de ritten best te doen”
  Grobbendonk/Vorselaar/Lille

  Samen met twee kompanen bereikt de 84 jarige Nest na tien dagen fietsen Lourdes: “Ondanks we geen rustdag hadden, waren de ritten best te doen”

  Tien dagen geleden vertrokken de 84-jarige Nest De Vries uit Grobbendonk, zijn schoonbroer Jan Adriaenssen (67) uit Vorselaar en vriend Boudewijn Geentjens (48) uit Wechelderzande met de fiets van Wechelderzande naar Lourdes. Een rit van ruim 1240 kilometer om in Lourdes een kaars te branden voor iedereen die ze kennen en gekend hebben, alsook voor families met een ziek kind van het goede doel Beyond the Moon. Gisteren kwam het trio uiteindelijk aan in het bedevaartsoord.
 2. Open Monumentendag: het noorden van Antwerpen heeft heel wat moois te bieden
  PREMIUM
  Noordrand

  Open Monumenten­dag: het noorden van Antwerpen heeft heel wat moois te bieden

  Liefhebbers van onroerend erfgoed kunnen zondag 12 september er opnieuw op uit trekken in het noorden van Antwerpen, want Open Monumentendag vindt opnieuw fysiek plaats na de digitale editie van 2020. Van Kalmthout tot Lillo en ook Brasschaat en Schilde: overal is er wel iets te bleven zoals de synagoge in Kalmthout, het Fort van Kapellen of het Poldermuseum in Lillo waar ook Mega Mindy haar politiekantoor ligt. Ontdek hier een greep uit wat Open Monumentendag u buiten de grootstad Antwerpen te bieden heeft.