Begin oktober stortte de aannemer van De Vlaamse Waterweg nv het betonnen wegdek van de brug in Massenhoven.
Volledig scherm
Begin oktober stortte de aannemer van De Vlaamse Waterweg nv het betonnen wegdek van de brug in Massenhoven. © AWV

Wegenwerken aan Liersebaan zijn (voorlopig) klaar

MassenhovenDe wegenwerken op de Liersebaan in Massenhoven richting Lier zijn voorlopig klaar en liggen momenteel stil. De focus ligt nu op de nieuwe brug over het Albertkanaal. De verdere afwerking van de Liersebaan gebeurt pas later, wanneer de kanaalbrug op de definitieve locatie ligt. Dat gebeurt vermoedelijk in de vroege zomer van 2021. 

 1. Uitbaters De Wingerd teleurgesteld dat camper-diner niet meer mag: “Was nochtans groot succes en coronaproof”
  Vorselaar

  Uitbaters De Wingerd teleurge­steld dat cam­per-di­ner niet meer mag: “Was nochtans groot succes en corona­proof”

  Gezellig in een mobilhome op de parking van een restaurant genieten van een met zorg samengesteld menu. De uitbaters van restaurant De Wingerd in Vorselaar dachten vorig weekend een schot in de roos gevonden te hebben. Helaas, amper 48 uur na hun eerste camper-diner kwamen gastvrouw Jolien Laenen en chef-kok Pieter Coomans te weten dat het om een éénmalig initiatief gaat.
 2. Opnieuw ruzie over zwembaddossier: “Meerderheid vertraagt alternatieve piste van eenvoudig zwembad om Plopsa’s van deze wereld in pole position te brengen”
  Zoersel/Zandhoven

  Opnieuw ruzie over zwembaddos­sier: “Meerder­heid vertraagt alternatie­ve piste van eenvoudig zwembad om Plopsa’s van deze wereld in pole position te brengen”

  Het zit er – opnieuw – bovenarms op tussen de meerderheid en de oppositie in Zoersel rond het zwembaddossier. De oppositie verwijt de meerderheid dat de tweede piste van een kleiner basiszwembad nodeloos vertraagd wordt en dat er alles aan gedaan wordt om Studio 100 in – dixit Wouter Bollansée – pole position te brengen voor de bouw van het nieuwe zwembadcomplex. De oppositie krijgt steun van onafhankelijk schepen Cindy Van Paesschen.
 3. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"