De Bergen in Zandhoven.
Volledig scherm
De Bergen in Zandhoven. © Benoit De Freine

Vlaams Belang Zandhoven wil minstens 20 bijkomende parkeerstroken in De Bergen

ZandhovenOp de gemeenteraad van donderdagavond 21 januari stelde Vlaams Belang Zandhoven voor om 20 extra parkeerplaatsen te voorzien in De Bergen, aan de linkerzijde in het gedeelte tussen de Vierselbaan en de Liersebaan. Schepen Willems (CD&V) zegt de optie te onderzoeken.

 1. Vaccinatiecentra ELZ Middenkempen gekeurd en goed bevonden: eerste vaccins vanaf 22 februari
  Herenthout/Herentals/Olen/Grobbendonk/Vorselaar/Lille/Kasterlee

  Vaccinatie­cen­tra ELZ Middenkem­pen gekeurd en goed bevonden: eerste vaccins vanaf 22 februari

  Het vaccinatiecentrum van de Eerstelijnszone Middenkempen in Kasterlee en Grobbendonk organiseerde vrijdag en zaterdag de laatste en beslissende test. De volledige werking werd onder de loep genomen en alles lijkt klaar voor de echte start om de inwoners van Grobbendonk, Kasterlee, Lille, Herenthout, Herentals, Olen en Vorselaar op een veilige en efficiënte manier te ontvangen.
 2. Exact 20 jaar geleden moesten door drugsproblemen de deuren dicht, nu maakt afterclub Carat kans op vakje op ‘Monopoly Discotheken’: “We zijn alvast legendarisch genoeg om erbij te horen”
  PREMIUM
  Grobbendonk

  Exact 20 jaar geleden moesten door drugspro­ble­men de deuren dicht, nu maakt afterclub Carat kans op vakje op ‘Monopoly Discothe­ken’: “We zijn alvast legenda­risch genoeg om erbij te horen”

  De Grobbendonkse afterclub Carat, die exact twintig jaar geleden de deuren moest sluiten, maakt kans om een plaats te veroveren op de gloednieuwe versie van Monopoly. De club opende steevast op zondagochtend om 7 uur, vaak stonden feestvierders er op klaarlichte dag in een lange rij aan te schuiven en uitbaatster Vanja leverde een verbeten strijd tegen drugs. Een strijd die niet te winnen was en in 2001 ging de zaak dicht. “Maar het sluiten van discotheken heeft het drugsprobleem zeker niet opgelost”, vertelt voormalig uitbaatster Vanja Vandecasteele.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw
  Play

  Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw

 2. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"