Takeaway van Il Forno uit Zandhoven: tagliatelle di mare.
Volledig scherm
PREMIUM
Takeaway van Il Forno uit Zandhoven: tagliatelle di mare. © Annelin Marien

TAKEAWAY RECENSIE. Il Forno: Italië in onze achtertuin

Elke week sturen we een journalist op pad om verschillende type restaurants te beoordelen op prijs en kwaliteit. Elke dag koken nu de restaurants gesloten zijn? Het is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig bieden veel restaurants nog takeaway aan voor wie zelf koken even beu is én daarbij de lokale horeca wil steunen. Onze recensent testte de takeaway van Italiaans restaurant Il Forno uit Zandhoven.

  1. Matchen van Rode Duivels rechtstreeks op terras van Sporthal De Dreef: “Flink deel van de 132 stoelen voor de eerste match zijn reeds gereserveerd”
    Vorselaar

    Matchen van Rode Duivels recht­streeks op terras van Sporthal De Dreef: “Flink deel van de 132 stoelen voor de eerste match zijn reeds gereser­veerd”

    Genieten van een duivelse sfeer tijdens de matchen van onze Rode Duivels tijdens het komende EK-voetbal? Dan ben je op het grote terras van Sporthal De Dreef in Vorselaar aan het juiste adres. Zeven plaatselijke sportverenigingen slaan er vanaf de eerste wedstrijd de handen in elkaar met de uitbater van de cafetaria. “Alle wedstrijden van onze Rode Duivels, de Tour de France en de Olympische spelen zullen op het outdoor scherm aan het terras te bekijken zijn”, klinkt het.