Hamburgers en frietjes van Cali Cantina uit Zandhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Hamburgers en frietjes van Cali Cantina uit Zandhoven. © Annelin Marien

TAKEAWAY RECENSIE. Cali Cantina: zuiderse comfortfood

Alle dagen koken nu de restaurants gesloten zijn? Het is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig bieden veel restaurants nog takeaway aan voor wie zelf koken even beu is én daarbij de lokale horeca wil steunen. Bij streetfoodbar Cali Cantina in Zandhoven bestelde onze foodrecensent heerlijke comfortfood voor in haar kot. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

 1. ‘Verbreek de vloek van de parochiezaal’: gebouw wordt vlak voor afbraak nog omgebouwd tot escaperoom
  Zandhoven

  ‘Verbreek de vloek van de parochie­zaal’: gebouw wordt vlak voor afbraak nog omgebouwd tot escaperoom

  In de zomervakantie kan iedereen die van raadsels en puzzels houdt de ‘Vloek van de Parochiezaal’ proberen te verbreken. Parochiezaal Sint-Jozef in de Amelbergastraat maakt binnenkort plaats voor het nieuwe vrijetijdscentrum, dus wilde de gemeente op een bijzondere manier afscheid nemen van de zaal. Ze wordt namelijk voor twee maanden omgetoverd tot een pop-up escape room. Ruben (22) en Lore (23) werkten de escape room uit. “Veel Zandhovenaren hebben mooie herinneringen aan de parochiezaal, dus krijgt ze een mooi afscheid.”
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!