Sinterklaasfeest voor kansarme gezinnen in Zandhoven.
Volledig scherm
Sinterklaasfeest voor kansarme gezinnen in Zandhoven. © Klaas De Scheirder

Ook kansarme gezinnen genieten van sinterklaasfeest

In Zandhoven was hulpsint Herman opnieuw druk in de weer om alle brave kindjes te verwennen met lekkers en speelgoed. Ook voor hen die opgroeien in een kansarm gezin. De kinderen werden verwend met lekkere pannenkoeken en kregen nadien een mooi cadeau.

0 reacties

 1. Cafébaas verdedigt zich nadat politie vrijdagavond klanten in Palmenhof aantreft:“Ik ben geen heilige, maar de mensen zaten zeker niet binnen in het café”
  PREMIUM
  Grobbendonk/Bouwel

  Cafébaas verdedigt zich nadat politie vrijdag­avond klanten in Palmenhof aantreft:“Ik ben geen heilige, maar de mensen zaten zeker niet binnen in het café”

  De uitbater van Café Palmenhof in Bouwel verdedigt zich nadat vrijdagavond de politie langskwam en er inbreuken tegen de coronaregels vastgesteld werden. Alle aanwezigen, tien inclusief uitbater Bart Van Looy, kregen een proces verbaal opgesteld tegen zich. “We zaten hier achteraan in de veranda, de mensen waren aan het wachten op hun bestelling bij de takeaway vooraan het café. Dat we te dicht bij elkaar stonden, dat kan ik niet ontkennen”, vertelt hij.
 1. Zoontje (2) van voetballer Glenn Claes aan de beterhand na transplantatie: “Dankzij stukje lever van zijn mama is Lewis weer zijn vinnige zelve”
  PREMIUM
  Lier

  Zoontje (2) van voetballer Glenn Claes aan de beterhand na transplan­ta­tie: “Dankzij stukje lever van zijn mama is Lewis weer zijn vinnige zelve”

  Het gaat relatief goed met Lewis Claes, het 2-jarige zoontje van profvoetballer Glenn Claes (27) en zijn vriendin Myrte (25) uit Lier. Voor het eerst sinds Lewis vier maanden geleden een levensnoodzakelijke levertransplantatie onderging, woonde hij samen met mama Myrte een match bij van papa Glenn. “Toen ik Lewis voor de aftrap zag, kreeg ik tranen in de ogen”, vertelt Glenn.
 2. Herentalse boeren protesteren tegen komst van ondergrondse pijpleiding: “Samen met onze gronden neemt men ook onze toekomst hier af!”
  Herentals/Noorderwijk

  Herentalse boeren proteste­ren tegen komst van ondergrond­se pijplei­ding: “Samen met onze gronden neemt men ook onze toekomst hier af!”

  De ondergrondse pijpleiding die in de toekomst het Ruhrgebied in Duitsland met de Antwerpse haven moet verbinden, krijgt met de dag meer tegenkanting. Deze keer zijn het de Herentalse boeren die hun ongenoegen erover laten blijken. Verschillende landbouwbedrijven in de wijken Rossem en Plassendonk-Hezewijk dreigen slachtoffer te worden.
 1. Mama of papa? Ouders doen confronterend experiment met kinderen
  Play

  Mama of papa? Ouders doen confronte­rend experiment met kinderen

 2. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs