Ben S. was een gekend figuur in de polosportwereld.
Volledig scherm
Ben S. was een gekend figuur in de polosportwereld. © RV

Multimiljonair betaalde geen cent belastingen

ZANDHOVEN/MOLDe 53-jarige Ben S. is door de correctionele rechtbank in Antwerpen schuldig bevonden aan jarenlange belastingontduiking. De man uit Zandhoven betaalde volgens de rechter 11 jaar lang geen cent personenbelasting. Nochtans verraadde zijn levensstijl dat hij in die periode vele miljoenen euro's verdiende.

 1. Moeder en zonen openen twee winkels onder één dak: Het Rupske verhuist 100m verder en krijgt gezelschap van Ballonies
  PREMIUM

  Moeder en zonen openen twee winkels onder één dak: Het Rupske verhuist 100m verder en krijgt gezelschap van Ballonies

  “Een grotere zaak, dat is een pak meer comfort voor onze klanten.” Met die gedachte verhuisde Maria-Christina Valckx (56) haar winkel Het Rupske honderd meter verder op het Grobbendonkse Astridplein. De uitgebreide geschenkenwinkel is ineens ook de thuishaven voor ‘Ballonies’, van zonen Stijn (28) en Sven (25). Benieuwd naar die (lucht)ballonnengekte? Lees hieronder verder.
  Grobbendonk
 2. Dijana Lesic start crowdfunding om sportrolstoel te betalen: “Zonder sportrolstoel, geen nationaal team”

  Dijana Lesic start crowdfun­ding om sportrol­stoel te betalen: “Zonder sportrol­stoel, geen nationaal team”

  De 24-jarige Dijana Lešić uit Merksem is het bewijs dat je een sportief leven kunt leiden met een beperking. De vrouw heeft een spierziekte, maar werd op negenjarige leeftijd verliefd op de G-sport powerchair hockey. Op 13 maart kreeg ze zelfs een uitnodiging van het Belgische nationale team. Die droom moet Dijana jammer genoeg even opbergen, want een eigen sportrolstoel kost 20.000 euro, geld dat Dijana niet heeft. Daarom start ze nu een crowdfunding. “Het zou jammer zijn om niet verder te mogen groeien in deze sport.”
  Merksem
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.