Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Jasper van der Schoot

Man raakt gewond na brand op bootje

ZandhovenEen man heeft donderdagmiddag een ongeluk gehad toen hij aan zijn boot aan het werken was bij zijn woning aan de Lindelaan. Terwijl hij sleutelde aan zijn motor kwamen er schadelijke gassen vrij die vuur hebben gevat. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor zijn verwondingen.

  1. DE GROTE SCHOLENRONDVRAAG. Sint-Jan Berchmanscollege: “Er is niet enkel een achterstand op vlak van leerstof, maar ook op vlak van schoolse attitudes”
    PREMIUM
    Malle

    DE GROTE SCHOLEN­ROND­VRAAG. Sint-Jan Berchmans­col­le­ge: “Er is niet enkel een achter­stand op vlak van leerstof, maar ook op vlak van schoolse attitudes”

    Na anderhalf jaar corona hopen zowel leerlingen als leerkrachten op een zo normaal mogelijk schooljaar. In de aanloop naar 1 september bevroegen wij in heel Vlaanderen vijftig lagere en vijftig middelbare scholen, netjes verdeeld over alle netten. We blikken vooruit met directeur Eric Van Huffelen van de secundaire school van het Sint-Jan Berchmanscollege in Westmalle. “Les mogen volgen en geven zonder mondmasker is belangrijk voor een goede interactie in de klas. Het zal zeker ook de kennismaking bij start van het schooljaar vergemakkelijken en versnellen.”