Johan en Julie gaan vol voor hun nieuwe webshop in Zandhoven.
Volledig scherm
Johan en Julie gaan vol voor hun nieuwe webshop in Zandhoven. © RV

Koppel start eigen webshop met wijnen en bubbels: “Wijn is altijd onze passie geweest”

ZandhovenJohan De Pauw en Julie Janssens uit Zandhoven hebben hun passie voor wijnen omgezet in een eigen webshop. Het koppel, beiden met een even grote passie voor de horeca als voor wijnen, mikt vooral op Franse en Italiaanse wijnen. “We doen het vooral op vraag van klanten en met corona hadden we er iets meer tijd voor”, lacht het koppel.

  1. Matchen van Rode Duivels rechtstreeks op terras van Sporthal De Dreef: “Flink deel van de 132 stoelen voor de eerste match zijn reeds gereserveerd”
    Vorselaar

    Matchen van Rode Duivels recht­streeks op terras van Sporthal De Dreef: “Flink deel van de 132 stoelen voor de eerste match zijn reeds gereser­veerd”

    Genieten van een duivelse sfeer tijdens de matchen van onze Rode Duivels tijdens het komende EK-voetbal? Dan ben je op het grote terras van Sporthal De Dreef in Vorselaar aan het juiste adres. Zeven plaatselijke sportverenigingen slaan er vanaf de eerste wedstrijd de handen in elkaar met de uitbater van de cafetaria. “Alle wedstrijden van onze Rode Duivels, de Tour de France en de Olympische spelen zullen op het outdoor scherm aan het terras te bekijken zijn”, klinkt het.