Tuur Van Laer, Ferre Debloudts en Tommy Laermans hebben een eigen kledinglijn.
Volledig scherm
Tuur Van Laer, Ferre Debloudts en Tommy Laermans hebben een eigen kledinglijn. © Benoit De Freine

Jonge wielrenners starten kledingmerk ‘Blessed Association’: “Het is fijn om een plan B te hebben, naast wielrennen”

Een abstracte wolvenkop op een sportieve sweater in het wit, grijs of lichtblauw: daarmee komt het gloednieuwe kledingmerk ‘Blessed Association’ naar buiten. Ferre Debloudts (19) uit Nijlen, Tommy Laermans (17) uit Grobbendonk en Tuur Van Laer (15) uit Zandhoven zijn de bezielers achter het nieuwe modelabel. Ze leerden elkaar kennen op de wielerschool van Herentals. “We willen bewijzen dat we ook zonder hogere studies iets kunnen bereiken”, klinkt het.

0 reacties

 1. Zondag raast wielerpeloton van beloftenwedstrijd Grote Prijs Rik Van Looy door de Kempen
  Grobbendonk/Herentals

  Zondag raast wielerpelo­ton van beloften­wed­strijd Grote Prijs Rik Van Looy door de Kempen

  Wielerminnend Vlaanderen kan sinds kort weer genieten van de koers. Naast de profkoersen zijn het nu ook de jeugdige renners die weer wedstrijden mogen afwerken. Komende zondag staat de derde editie van de Grote Prijs Rik Van Looy op het programma voor beloften. De wedstrijd start aan het nagelnieuwe borstbeeld van de wielerheld in Grobbendonk en eindigt aan zijn standbeeld in Herentals.
 2. Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditionele bieren en kies eens voor een lokale topper
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditione­le bieren en kies eens voor een lokale topper

  De namen klinken niet alleen beter, ze smaken ook gewoon geweldig goed: bieren van onze lokale brouwers. De terrassen zijn weer open dus probeer ze daar al eens te ontdekken. Of bestel ze gewoon bij de kleine brouwerijen die toch wel wat geleden hebben onder de crisis en geniet ervan tijdens een barbecue thuis. Wij selecteerden zes lokale brouwerijen en een van hun toppers. En ja, we hebben ze zelf geproefd én goed bevonden. Schol en geniet!