Uitreiking gedichtenwedstrijd op basisschool Klaproos in Zandhoven. Lenthe, Eline en Ainhoa.
Volledig scherm
Uitreiking gedichtenwedstrijd op basisschool Klaproos in Zandhoven. Lenthe, Eline en Ainhoa. © Benoit De Freine

Jonge dichters winnen Zandhovense poëziewedstrijd

ZandhovenNaar aanleiding van de poëzieweek, die plaatsvond van 28 januari tot 3 februari, organiseerde de gemeente Zandhoven en de bibliotheek in samenwerking met het Davidsfonds Zandhoven een poëziewedstrijd. Daarvan zijn nu de winnaars bekend: drie meisjes uit basisschool Klaproos in Pulderbos. 

 1. Wie Dessel zegt, zegt Graspop... Over nóg een jaar zonder hoogdagen van de metal: “Plezier maken, maar ook hard werken. We zullen het zo missen”
  PREMIUM
  Dessel

  Wie Dessel zegt, zegt Graspop... Over nóg een jaar zonder hoogdagen van de metal: “Plezier maken, maar ook hard werken. We zullen het zo missen”

  Het is nu zeker: ook in 2021 zien we in Dessel geen zware mannen met lang haar headbangen en meebrullen met de diepste grafstemmen. De organisatie van hét metalfestival van ons land kondigde vrijdag aan dat de 25ste editie van Graspop Metal Meeting wordt uitgesteld naar 2022. Dat is niet alleen een zware domper voor alle trouwe bezoekers, maar ook voor alle leveranciers, lokale handelaars en verenigingen die voor het tweede jaar op rij hun inkomsten in rook zien opgaan. “Graspop draagt de hele gemeenschap.” Van de hoteluitbater tot de vrijwilligers: hun hoop op betere tijden.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"