Jong N-VA Zandhoven wil klimaatspeelplaatsen in de gemeente.
Volledig scherm
Jong N-VA Zandhoven wil klimaatspeelplaatsen in de gemeente. © rv

Jong N-VA Zandhoven wil klimaatspeelplaatsen in de gemeente

ZandhovenJong N-VA Zandhoven stelt voor om de speelplaatsen van de gemeentelijke basisscholen in Zandhoven te ontharden en om te vormen tot klimaatspeelplaatsen. “De kale, grijze betonvlaktes moeten plaatsmaken voor meer groen en waterdoorlatend materiaal: dat is goed voor het klimaat én voor de leerlingen gewoon ook enorm leuk om op te spelen”, aldus Mats Sterkens, van Jong N-VA Zandhoven.

  1. Vlaams Belang haalt uit naar burgemeester Liesbeth Verstreken: “Waarom pas na 2,5 jaar zoeken naar stabiele coalitie?”
    PREMIUM
    Zoersel

    Vlaams Belang haalt uit naar burgemees­ter Liesbeth Verstreken: “Waarom pas na 2,5 jaar zoeken naar stabiele coalitie?”

    Vlaams Belang Zoersel reageert verbaast op de uitlatingen van burgemeester Liesbeth Verstreken (N-VA) nadat gemeenteraadslid Marcel De Vos in navolging van schepen Cindy Van Paesschen de N-VA de rug heeft toegekeerd. Ze wil deze zomer op zoek gaan naar een stabiele meerderheid. “Waarom is er 2,5 jaar gewacht om een stabiel bestuur te zoeken?” Liesbeth Verstreken beseft dat het 5 voor 12 is. “We moeten een oplossing vinden, want het zal er op deze manier alleen maar moeilijker op worden.”