Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Gemeente organiseert een warme Valentijnsdrink

De gemeente zorgt ook dit jaar voor een warme Valentijnsdrink. Een gezellig samenzijn voor de inwoners met een hapje en een drankje.

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. 84-jarige Nest fietst met twee kompanen naar Lourdes: “Hopen dat centen voor het goede doel talrijk binnenrollen”
  Grobbendonk/Vorselaar/Lille

  84-jarige Nest fietst met twee kompanen naar Lourdes: “Hopen dat centen voor het goede doel talrijk binnenrol­len”

  Van Garage Special in Wechelderzande bij Lille tot in het Franse Lourdes fietsen, goed voor een afstand van ongeveer 1240 kilometer. Voor die sportieve uitdaging tekenden de geroutineerde en gedreven 84-jarige fietser Nest De Vries uit Grobbendonk, samen met zijn jongere schoonbroer Jan Adriaenssen (67) uit Vorselaar en vriend Boudewijn Geentjens (48) uit Wechelderzande.