Djordy Van Kemseke van Dito's Ice Cream in Schilde heeft dinsdag het Belgisch kampioenschap ijsbereiding in Zandhoven gewonnen
Volledig scherm
Djordy Van Kemseke van Dito's Ice Cream in Schilde heeft dinsdag het Belgisch kampioenschap ijsbereiding in Zandhoven gewonnen © Klaas De Scheirder

Djordy (27) uit Schilde maakt lekkerste ijs van heel ons land: “Ik ben sprakeloos”

ZandhovenHet Belgisch kampioenschap ijsbereiding heeft dinsdag plaatsgevonden in Zandhoven. Op de wedstrijd werd Djordy Van Kemseke (27) van Dito’s Ice-Cream in Schilde verkozen tot winnaar. Zijn creatie met hibiscus-bloemen uit chocolade, een kaneeltoets en saus van veenbes viel het best in de smaak. “Ik dacht dat ik aan het dromen was”, reageert de beste ijsmaker verbaasd.

 1. Elise Goossens (11) uit Ranst en Hannelore De Swert (12) uit Grimbergen spelen ‘kleine Rapunzel' in familiemusical

  Elise Goossens (11) uit Ranst en Hannelore De Swert (12) uit Grimbergen spelen ‘kleine Rapunzel' in familiemu­si­cal

  In maart en april trekt Deep Bridge naar de Stadsschouwburg in Antwerpen, het Trixxo Theater in Hasselt en het Capitole in Gent met de familiemusical ‘Rapunzel’. Voor Elise Goossens (11) uit Ranst en Hannelore De Swert (12) uit Grimbergen beloven het spannende tijden te worden, want zij mogen de komende weken afwisselend in de huid kruipen van ‘kleine Rapunzel’.
  Ranst
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.