Zo zal het nieuwe vrijetijdscentrum in de Amelbergastraat in Zandhoven eruitzien.
Volledig scherm
Zo zal het nieuwe vrijetijdscentrum in de Amelbergastraat in Zandhoven eruitzien. © Gemeente Zandhoven

Bouw van nieuwe vrijetijdscentrum loopt vertraging op: “Aanbesteding miljoen duurder dan verwacht”

ZandhovenDe coronapandemie zorgt ervoor dat de bouw van het toekomstige vrijetijdscentrum in de Amelbergastraat in Zandhoven vertraging oploopt. Toen het plan begin 2020 werd voorgesteld, stond 2022 aangestipt als einddatum. Het najaar van 2023 lijkt nu realistischer. Reden? De aanbesteding zou een miljoen euro meer kosten dan verwacht. “We hopen dat de prijzen nog wat zakken, en stellen de aanbesteding dus nog even uit”, aldus burgemeester Luc Van Hove (CD&V). 

  1. Bij Bart (44) van dagbladhandel Odette ligt uw kans op Lottowinst opmerkelijk hoger: “Winnaar van 750.000 euro is de zesde grote pot uit mijn carrière”
    Malle

    Bij Bart (44) van dagbladhan­del Odette ligt uw kans op Lottowinst opmerke­lijk hoger: “Winnaar van 750.000 euro is de zesde grote pot uit mijn carrière”

    Nog maar veertien maanden is dagbladhandel en bakkerswinkel Odette in Westmalle open of de zaak heeft al een Lotto-biljetje met alle zes juiste cijfers verkocht. De winnaar is op slag 750.000 euro rijker. Voor uitbater Bart Rombouts (44) is het al de zesde keer dat er in een van zijn krantenwinkels een grote geldsom gewonnen wordt. “Er zijn zelfs klanten uit Nijlen of Lille die speciaal naar hier komen voor een Lotto-biljet.”