Het gebied in de vallei van De Kleine Nete wordt in ere hersteld.
Volledig scherm
Het gebied in de vallei van De Kleine Nete wordt in ere hersteld. © Natuurpunt

736.000 euro voor Kleine Netevallei in Viersel

VierselBinnenkort kan de schop in de grond in Viersel, want Vlaams minister van Natuur Zuhal Demir (N-VA) maakt 735.725 euro vrij om de natuur in de Kleine Netevallei te herstellen. Ruige plantensoorten die er als leefgebied dienen voor heel wat typische diersoorten worden hersteld door afgravingen en ophogingen in de Kleine Netevallei. De subsidies komen er in het kader van de Europese natuurdoelen. 

 1. Walter Roelants (60) rijdt Dakar Rally om centen in te zamelen voor To Walk Again: “Ik wil het revalidatiecentrum helpen waar mijn zoon herstelt”
  Grobbendonk

  Walter Roelants (60) rijdt Dakar Rally om centen in te zamelen voor To Walk Again: “Ik wil het revalida­tie­cen­trum helpen waar mijn zoon herstelt”

  Walter Roelants uit Grobbendonk maakte dit weekend zijn debuut in de Dakar Rally. “Mijn doel? Op 15 januari over die toch wel beruchte finishlijn rijden. Dan zou ik als 60-jarige de oudste Belgische solomotorrijder ooit zijn die finisht”, vertelt hij. Maar met zijn deelname wil hij vooral centen inzamelen voor To Walk Again, het revalidatiecentrum waar zijn zoon revalideert na een zwaar motorongeval.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw