Het gemeentehuis van Wuustwezel.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gemeentehuis van Wuustwezel. © Toon Verheijen

Wuustwezel investeert komende jaren 28 miljoen. Opvallendste project: aanplanting van 1.500 straatbomen

Het gemeentebestuur van Wuustwezel gaat de komende jaren (minstens) 28 miljoen euro investeren in fietspaden, scholenbouw, wegen, voet- en fietspaden maar ook voor de open ruimte. Opvallend: er komen minstens 1.500 straatbomen bij. Maar er is meer.

0 reacties

 1. Héél Kalmthout komt berichtje neerpennen in rouwregister voor ‘de Jaro’: “Hij toonde een oeverloze inzet voor alles en iedereen”
  PREMIUM
  Kalmthout

  Héél Kalmthout komt berichtje neerpennen in rouwregis­ter voor ‘de Jaro’: “Hij toonde een oeverloze inzet voor alles en iedereen”

  In de raadszaal van het gemeentehuis in Kalmthout is dinsdag het rouwregister voor Jaro De Bruyne (42) geopend. Daar is te merken hoe geliefd de overleden ‘supervrijwilliger van Kalmthout’ wel niet was. Van lokale politici en verenigingsvoorzitters tot wijkagenten: iedereen kwam een boodschap voor de bijzonder geëngageerde man achterlaten. “Een heel mooi persoon, die overal de eerste was om te helpen”, treurt Theo Boden, voorzitter van Koninklijke Harmonie Bos en Hei, waar Jaro 21 jaar lang lid van was.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Florejan Verschueren kiest voor Oud Hoogstraeten om weer op terras te gaan: “Een oase van rust pal in het centrum”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Florejan Verschue­ren kiest voor Oud Hoogstrae­ten om weer op terras te gaan: “Een oase van rust pal in het centrum”

  Zaterdag 8 mei is het zover. Een dag waar toch menig Vlaming heeft naar uitgekeken om weer een terrasje te kunnen in zijn of haar favoriete kroeg of restaurant. Muzikant Florejan Verschueren (43) moet zaterdag nog werken, maar hoopt zondag toch op het terras van Oud Hoogstraeten te kunnen gaan zitten. “Gezellig met het gezin of met vrienden op het terras pal in het centrum van Hoogstraten en toch rustig. Zalig is het.” Lees meer over bekende Vlamingen en hun favoriete horecazaak in dit dossier.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek