De wegversperring in Oud Gooreind werd al herhaaldelijk opzij geschoven, borden verdwenen en een rioolbuis werd zelfs in de gracht gerold.
Volledig scherm
PREMIUM
De wegversperring in Oud Gooreind werd al herhaaldelijk opzij geschoven, borden verdwenen en een rioolbuis werd zelfs in de gracht gerold. © Toon Verheijen

Vandaal of iemand die de wegenwerken beu is? Verkeersborden verdwijnen en hekken en andere blokkades in de gracht gedumpt

Wuustwezel/GooreindEen of meerdere mensen in Gooreind (Wuustwezel) hebben het zo niet begrepen op de wegenwerken in hun buurt. De voorbije dagen en weken verdwenen er verkeersborden, werden er hekken die de straat afsloten in de gracht gegooid en werd zelfs een zware betonnen rioolbuis die als wegblokkade diende, in de gracht gerold. “Dit mag echt eens gaan ophouden. Vroeg of laat gebeurt er iets ernstigs”, zegt schepen van Openbare Werken Kris Van Looveren (CD&V).

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Antwerpenaar Emanoel Borges verovert Vlaamse harten op en naast het scherm: “Ondanks de vrouwelijke aandacht blijf ik een brave jongen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpe­naar Emanoel Borges verovert Vlaamse harten op en naast het scherm: “Ondanks de vrouwelij­ke aandacht blijf ik een brave jongen”

  Op het scherm herkent u hem als Arthur Verduyn in VTM-reeks Lisa, op het podium als rapper FARAO en op voetbalveld in geel-blauw tenue aan rugnummer 10: Emanoel Nascimento Borges (24) is hot. En neem dat gerust letterlijk, al gaat de Antwerpenaar er prat op dat de roem nooit naar zijn hoofd zal stijgen: “Nu antwoord ik nog op al mijn fans, maar dat gaat op een bepaald punt niet meer lukken.” Of hoe een Braziliaanse immigrant plots hoge toppen scheert in de Vlaamse showbizz.