Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty

Temperatuur overal naar 20 graden en kerstverlichting gaat ‘s nachts uit

WuustwezelDe temperatuur in de openbare gebouwen van Wuustwezel gaat naar 20 graden, de straatverlichting gaat – waar mogelijk – vroeger gedoofd worden en de kerstverlichting blijft branden behalve ’s nachts dan. Bestaande subsidies om te isoleren blijven ook behouden. Dat zijn enkele maatregelen die de gemeente Wuustwezel neemt om de energiefactuur te drukken.

 1. Gemeente zoekt veel vrijwilligers, Jan Van den Kieboom (61) is al drie jaar gemachtigd opzichter: “Je krijgt veel dankbaarheid”
  Wuustwezel

  Gemeente zoekt veel vrijwilli­gers, Jan Van den Kieboom (61) is al drie jaar gemachtigd opzichter: “Je krijgt veel dankbaar­heid”

  De gemeente Wuustwezel is op zoek naar verschillende vrijwilligers. Op de dag van de vrijwilliger, maandag 5 december, zette het alle vrijwilligers in de kijker maar lanceerde het tegelijkertijd een warme oproep. “We zijn trots op onze vrijwilligers, maar we kunnen er nog altijd extra gebruiken.” Jan Van den Kieboom (61) kan het alleen maar aanraden. “Een sprong in het onbekende maar je krijgt er veel voor terug.”
 2. Fotograaf en beeldend kunstenaar met een passie voor natuur en tekenen Dominique Van Huffel stelt tentoon in zaal Pax
  Hoogstraten

  Fotograaf en beeldend kunstenaar met een passie voor natuur en tekenen Dominique Van Huffel stelt tentoon in zaal Pax

  Fotograaf en beeldend kunstenaar Dominique Van Huffel (60) exposeert nog tot 11 december met ‘HOUT’ in zaal Pax. De expo is alle dagen te bezichtigen tussen 14.30 en 17 uur en op zondag tot 19 uur. Dominique ontving in zijn carrière tal van prijzen. In zijn fotografie, die hij vaak op straat beoefent, staat de mens in al zijn verschijningsvormen centraal.