De scholieren die over de Witgoorsebaan rijden, vinden de tractorsluis alvast een goed idee.
Volledig scherm
De scholieren die over de Witgoorsebaan rijden, vinden de tractorsluis alvast een goed idee. © Toon Verheijen

Subsidie voor verbeteren van twee schoolroutes

WuustwezelDe gemeente Wuustwezel heeft van het kabinet van Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) zo’n 40.000 euro subsidie ontvangen. De gemeente krijgt dat geld voor het verbeteren van de veiligheid op twee schoolroutes. Dit jaar wordt er opnieuw een dossier ingediend.

 1. ASV Geel wint heel overtuigend van Blankenberge, De Kempen B stunt in Antwerpse bekerfinale
  voetbal provinciaal

  ASV Geel wint heel overtui­gend van Blankenber­ge, De Kempen B stunt in Antwerpse bekerfina­le

  De provinciale eindronden komen stilaan in een beslissende fase. In de interprovinciale eindronde schakelde ASV Geel zondagavond Blankenberge uit en zit nu in de laatste rechte lijn richting derde amateurklasse. Van tweede tot en met vierde provinciale worden de heenwedstrijden van de finalewedstrijden donderdag 18 mei om 19 uur gespeeld. Al kunnen clubs in onderling overleg het aanvangsuur aanpassen. De terugwedstrijden worden zondag afgewerkt.
 2. Kapper Gino (58) verkozen tot vriendelijkste ondernemer van de gemeente: “Op mijn 11 jaar wist ik dat ik kapper wilde worden”

  Kapper Gino (58) verkozen tot vriende­lijk­ste ondernemer van de gemeente: “Op mijn 11 jaar wist ik dat ik kapper wilde worden”

  Gino Nuytemans (58) baat al 37 jaar zijn kapsalon Gino uit aan het Gemeentebos in Wuustwezel. In 2019 wist hij al eens de ‘titel’ van vriendelijkste ondernemer binnen te halen met een score van 9,5 op 10. Voor 2020-2021 doet hij zelfs nog beter met 9,73 op 10. “Wat ik er voor doe ? Gewoon vriendelijk zijn, op tijd en stond en lach en luisteren naar de klanten”, knipoogt Gino.