Staatssecretaris Sammy Mahdi kwam vrijdag op bezoek bij de revalidatie van Marc Herremans in Wuustwezel. Hij neemt even een selfie met een ezeltje. Ook Frank en Natascha van dagopvang Primavera in Merksem mogen mee op de foto.
Volledig scherm
Staatssecretaris Sammy Mahdi kwam vrijdag op bezoek bij de revalidatie van Marc Herremans in Wuustwezel. Hij neemt even een selfie met een ezeltje. Ook Frank en Natascha van dagopvang Primavera in Merksem mogen mee op de foto. © Klaas De Scheirder

Sammy Mahdi bezoekt revalidatieweide: “Dit project kan ook heel veel betekenen voor mentaal welzijn”

WuustwezelTer gelegenheid van de Internationale Dag van Mensen met een Beperking bezocht staatssecretaris Sammy Mahdi (CD&V) vrijdagnamiddag de revalidatieweide van voormalig triatleet Marc Herremans in Wuustwezel. De focus ligt er op kinderen en volwassenen met een beperking, al is iedereen welkom om gratis en voor niets te komen genieten van de buitenlucht, natuur en diertjes. “De kinderen bloeien open als ze met de pony’s rondwandelen”, glimlacht Mahdi. De overheid biedt financiële steun aan het project. 

  1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
    Mijnenergie

    Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

    Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.