Silke Mattheeusen volgt modetechnologie en een extra opleiding modeontwerper.
Volledig scherm
Silke Mattheeusen volgt modetechnologie en een extra opleiding modeontwerper. © Foto Klaas De Scheirder

"Ooit starten met eigen label"

WUUSTWEZELDe 20-jarige Silke Mattheeusen mag eind september voor een volle week naar China voor de finale van de International Youth Design Competition. Dat is een wereldwijde wedstrijd tussen studenten die de richting mode volgen. Silke is de enige Belgische kandidate. De jonge ambitieuze studente hoopt ooit een eigen label te kunnen opstarten.

 1. De ZOO, Casa Blanca of minigolf: ontdek hier onze 7 zomervakantietips voor de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  De ZOO, Casa Blanca of minigolf: ontdek hier onze 7 zomervakan­tie­tips voor de regio Antwerpen

  Het schooljaar zit erop en dat betekent voor de leerkrachten, maar vooral ook voor de leerlingen twee maanden verdiende rust. Misschien staat er wel een reisje gepland met het gezin of een kamp met de vrienden. Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten zien te entertainen, hebben wij alvast zeven leuke tips opgelijst in de regio Antwerpen. Van de ZOO van Antwerpen tot een optreden van Samson en Marie op Casa Blanca in Hemiksem: hier beleef je samen met de kids een geslaagde vakantie.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 3. REPORTAGE. Klein nooddorp verwelkomt al tien Oekraïners: “Beter dan huis met dreiging van raketten boven je hoofd”
  PREMIUM
  Kapellen

  REPORTAGE. Klein nooddorp verwelkomt al tien Oekraïners: “Beter dan huis met dreiging van raketten boven je hoofd”

  Tien Oekraïners hebben al hun intrek genomen in de twintig woonunits aan het gemeentehuis Beukenhof langs de Christiaan Pallemansstraat in Kapellen. De 35-jarige Kataryna neemt genoegen met haar bescheiden kamer. Wat ze van België vindt? “Ik vertelde mijn man - die nog in Oekraïne is - dat het te vergelijken valt met Zwitserland, maar dan in het klein”, lacht ze.