Het nieuwe skateplein is officieel geopend.
Volledig scherm
Het nieuwe skateplein is officieel geopend. © Gemeente Wuustwezel

Nieuwe skateplein officieel geopend

De skatende jeugd van Gooreind en omstreken weten waar ze voortaan moeten zijn. Aan de sporthal Koch is immers het nieuwe skateplein geopend. 

 1. Politiekorpsen krijgen toelating om bodycams te gebruiken op grondgebied politiezone Noorderkempen
  Hoogstraten/Rijkevorsel/Merksplas

  Politie­korp­sen krijgen toelating om bodycams te gebruiken op grondge­bied politiezo­ne Noorderkem­pen

  Politiekorpsen die al gebruik maken van bodycams krijgen van de gemeenten van de politiezone Noorderkempen (Hoogstraten, Rijkevorsel en Merksplas) de toelating om die camera’s ook te gebruiken wanneer ze op het grondgebied van de politiezone betrokken zijn bij interventies. Oppositiepartij Anders in Hoogstraten is tegen, want zij ijveren eerst voor een 100 procent sluitend wettelijk kader.
 2. Mountainbikers in Kalmthoutse Heide nog maar enkel toegelaten op uitgestippelde routes: petitie tegen maatregel al 1.800 keer ondertekend
  Kalmthout

  Mountainbi­kers in Kalmthout­se Heide nog maar enkel toegelaten op uitgestip­pel­de routes: petitie tegen maatregel al 1.800 keer onderte­kend

  Een groep gepassioneerde mountainbikers is met een petitie gestart omdat ze zich naar eigen zeggen beperkt voelen in hun bewegingsruimte nu ze alleen maar op de vaste mountainbikeroutes zijn toegelaten. “Er is ons altijd beloofd dat ze een aanvulling zouden zijn, maar dit is echt wel een beperking want we zijn alleen daar nog toegelaten”, zegt Bjorn Biesemans van ‘De Bospatsers’.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren