Carrera Neefs.
Volledig scherm
PREMIUM
Carrera Neefs. © RV/Facebook Carrera Neefs

Na ontslag bij N-VA nu ook ontslag uit Vlaams Belang voor Carrera Neefs: “Via e-mail op de hoogte gesteld”

WuustwezelHet einde van een politieke carrière voor dat ze goed en wel gestart is. Dat lijkt het lot te zijn voor Carrera Neefs nadat ze door de partijtop van Vlaams Belang uit de partij is gezet. Is de politieke carrière op haar 23ste nu al gedaan? Eerder brak ze immers ook al met N-VA. “Ik heb mijn ontslag bij Vlaams Belang per mail gekregen. Ik wil het nu even laten bezinken, maar ik blijf politiek actief als onafhankelijke”, zegt Neefs.

 1. Achtervolging tegen 180 km/u, dwaze inhaalmanoeuvres, geen rijbewijs én voor de tweede keer in vier dagen betrapt op gebruik van lachgas: twintiger uit Ranst zal start van 2021 niet snel vergeten
  Brecht/Malle/Schilde/Ranst

  Achtervol­ging tegen 180 km/u, dwaze inhaalma­noeu­vres, geen rijbewijs én voor de tweede keer in vier dagen betrapt op gebruik van lachgas: twintiger uit Ranst zal start van 2021 niet snel vergeten

  Een twintiger uit Ranst is voor de tweede keer in vier dagen betrapt met lachgas. Enkele dagen geleden zat hij met enkele vrienden in de auto te snuiven in de wagen in Schilde en dinsdag liep het fout na een wilde achtervolging tussen Brecht en Malle. Het bezit en gebruik van lachgas is sinds 1 januari strafbaar in de politiezone Voorkempen. Deze twintiger heeft de ‘eer’ al twee pv’s op zijn naam te hebben van de vijf die er in totaal zijn uitgeschreven.
 2. Bizarre herdenking Vlaams Belangster aan graf SS’er ook gefilmd, partij start intern onderzoek
  PREMIUM
  Wuustwezel

  Bizarre herdenking Vlaams Belangster aan graf SS’er ook gefilmd, partij start intern onderzoek

  Een bericht op Instagram en Twitter van Carrera Neefs uit Wuustwezel zorgt voor de nodige beroering. Ze postte op 11 november een bericht dat ze bloemen was gaan neerleggen aan het graf van Willem Heubel, een SS-soldaat. Carrera Neefs wil zelf niet reageren. Vlaams Belang zegt zelf ‘verveeld' te zitten met de zaak. Later verklaarden ze met een intern onderzoek te starten.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel