Het gemeentehuis van Wuustwezel.
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Wuustwezel. © Toon Verheijen

N-VA pleit voor extra steun aan horeca en ondernemingen in evenementensector

WuustwezelN-VA pleit ervoor om horecauitbaters en ondernemingen in de evenementensector extra te steunen met een bedrag van 500 euro. Daarnaast wil ze elke inwoner van Wuustwezel een bon geven ter waarde van 10 euro die ze vervolgens kunnen spenderen bij de lokale horeca. Burgemeester Dieter Wouters (CD&V) investeert liever in duurzame zaken.

 1. Mountainbikers in Kalmthoutse Heide nog maar enkel toegelaten op uitgestippelde routes: petitie tegen maatregel al 1.800 keer ondertekend
  Kalmthout

  Mountainbi­kers in Kalmthout­se Heide nog maar enkel toegelaten op uitgestip­pel­de routes: petitie tegen maatregel al 1.800 keer onderte­kend

  Een groep gepassioneerde mountainbikers is met een petitie gestart omdat ze zich naar eigen zeggen beperkt voelen in hun bewegingsruimte nu ze alleen maar op de vaste mountainbikeroutes zijn toegelaten. “Er is ons altijd beloofd dat ze een aanvulling zouden zijn, maar dit is echt wel een beperking want we zijn alleen daar nog toegelaten”, zegt Bjorn Biesemans van ‘De Bospatsers’.
 2. Café De Rijkswacht pleit voor duidelijkheid van overheid over heropening van horeca: “Het is belangrijk om ergens naartoe te kunnen werken”
  PREMIUM
  hoogstraten

  Café De Rijkswacht pleit voor duidelijk­heid van overheid over heropening van horeca: “Het is belangrijk om ergens naartoe te kunnen werken”

  Pieter Servaes, kroegbaas van café De Rijkswacht in Hoogstraten, ziet nog een waterkansje voor een heropening van de horeca dit jaar. “Als de cijfers goed genoeg zijn en we op een redelijk normale manier kunnen opengaan, dan denk ik dat dat moet kunnen”, aldus Servaes, die ook voor duidelijkheid van de overheid pleit. “Het is belangrijk om ergens naartoe te kunnen werken.”
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door