Als het op bomen aankomt, is Wuustwezel een van de actiefste gemeenten.
Volledig scherm
Als het op bomen aankomt, is Wuustwezel een van de actiefste gemeenten. © RV

Minder verharde bermen en weer 80 bomen extra

WuustwezelKoolhofken en de Kleine Beekstraat hebben woensdag tachtig nieuwe bomen gekregen. Die kwamen er in de plaats van de ongeveer 40 bomen die er stonden maar die te groot geworden waren. Een deel van de bermen is ook onthard.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Tot 278.000 euro voor reclameborden in emaille: “Prijzen zijn de laatste jaren vertienvoudigd”
  PREMIUM
  Beerse/Merksplas

  Tot 278.000 euro voor reclamebor­den in emaille: “Prijzen zijn de laatste jaren vertienvou­digd”

  Vintage is hip tegenwoordig en dus wekken oude reclameborden in emaille de interesse van verzamelaars en investeerders. “Borden van 10.000 euro of meer zijn geen uitzondering meer”, vertellen Joeri Hoskens en Stef Smets uit Beerse. Ze organiseren in januari een beurs in de Kapel in Merksplas waar 25 standhouders uit heel Europa emaillen reclameborden verkopen.