Hilde verkoopt sinds vandaag in haar pop-upwinkel wafels met een kantje Marc Sleen aan.
Volledig scherm
Hilde verkoopt sinds vandaag in haar pop-upwinkel wafels met een kantje Marc Sleen aan. © Klaas De Scheirder

Luikse wafels met een vleugje Marc Sleen te koop in Wuustwezel: “Willen mensen verwennen in deze moeilijke tijden”

WuustwezelHilde van ijssalon RosadiLuna in Wuustwezel mag unieke wafels verkopen die gelinkt zijn aan de bekende striptekenaar Marc Sleen. Het aloude recept is in handen van de boezemvriend van Sleen. Hij maakt het deeg en Hilde bakt ze vers af. “Op die manier willen we het leven van de mensen opfleuren”, klinkt het.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.