Hilde verkoopt sinds vandaag in haar pop-upwinkel wafels met een kantje Marc Sleen aan.
Volledig scherm
Hilde verkoopt sinds vandaag in haar pop-upwinkel wafels met een kantje Marc Sleen aan. © Klaas De Scheirder

Luikse wafels met een vleugje Marc Sleen te koop in Wuustwezel: “Willen mensen verwennen in deze moeilijke tijden”

WuustwezelHilde van ijssalon RosadiLuna in Wuustwezel mag unieke wafels verkopen die gelinkt zijn aan de bekende striptekenaar Marc Sleen. Het aloude recept is in handen van de boezemvriend van Sleen. Hij maakt het deeg en Hilde bakt ze vers af. “Op die manier willen we het leven van de mensen opfleuren”, klinkt het.

 1. Sportsite Wereldakker krijgt naast nieuwe gymhal ook atletiekpiste, extra parking én kunstgrasveld
  Hoogstraten

  Sportsite Wereldak­ker krijgt naast nieuwe gymhal ook atletiekpi­s­te, extra parking én kunstgras­veld

  De eerste spadesteek voor de gloednieuwe gymhal op de sportsite Wereldakker zit in de grond. Als alles meezit wordt de hal eind 2021 in gebruik genomen. Na de sporthal komt er ook nog een splinternieuwe atletiekpiste, een kunstgrasveld en worden de overige sportvelden van voetbalvereniging HVV geheroriënteerd. Alles samen gaat het om een investering van ruim 6,5 miljoen euro.
 2. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Is dit de droomhond van elke man?
  Play

  Is dit de droomhond van elke man?

 2. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen