De ontdekking van het het illegale sigarettenfabriekje kwam aan het licht door een brandmelding.
Volledig scherm
De ontdekking van het het illegale sigarettenfabriekje kwam aan het licht door een brandmelding. © PZ Grens

Illegale sigarettenfabriek opgerold aan Kampweg

WuustwezelIn een pand aan de Kampweg in Wuustwezel heeft de politiezone Grens eerder per toeval een illegale sigarettenfabriek opgerold. De politie en brandweer werden opgeroepen na een brandmelding. 

 1. Aldi opent gloednieuwe winkel aan Spijker: “Essen was een van de oudste winkels, maar nu een van de grootste”
  PREMIUM
  Essen

  Aldi opent gloednieu­we winkel aan Spijker: “Essen was een van de oudste winkels, maar nu een van de grootste”

  Warenhuisketen Aldi opent woensdag de volledig nieuwe winkel aan Spijker in Essen. Na meer dan 30 jaar verlaat de winkel het centrum. De nieuwe vestiging is meer dan dubbel zo groot, telt heel wat extra personeel en alles is in het werk gesteld om de winkel zo duurzaam mogelijk te maken. Een groot pluspunt is ook elke klant - ook al zou het pijpenstelen regenen - volledig droog de winkel kan binnengaan want zowel de fiets- als autoparking liggen onder het gebouw. Wij kregen alvast een exclusieve rondleiding.
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.
 3. Open Monumentendag: ontdek deze parels in de Kempen
  PREMIUM
  Kempen

  Open Monumenten­dag: ontdek deze parels in de Kempen

  Liefhebbers van onroerend erfgoed kunnen zondag 12 september er opnieuw op uit trekken in de Kempen, want Open Monumentendag vindt opnieuw fysiek plaats na de digitale editie van 2020. Ook in de Kempen zetten heel wat gebouwen hun deuren open of worden er wandelingen georganiseerd langs gebouwen, domeinen en natuurgebieden. Van Keeses Molen over Wortel Kolonie of de Kasteelhoeve in Grobbendonk. De Kempen heeft alles te bieden zondag. Wij geven u een overzicht.
 4. 19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishingbende en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”
  Blankenberge/Antwerpen

  19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishing­ben­de en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”

  19 zogenaamde ‘money mules’ of ‘geldezels’ hebben zich voor de rechter moeten verantwoorden, omdat ze hun bankkaart en pincode hebben uitgeleend aan een phishingbende. Via hun rekening werd in totaal bijna 200.000 euro witgewassen. Onder de beklaagden ook een vader en zoon uit Blankenberge en moeder en dochter uit Antwerpen. “Ze is in haar wanhoop op het voorstel van de bende ingegaan”, stelde de advocate van de moeder.