De leerlingen hielpen de schepen en burgemeester met planten, want alleen konden ze dat zeker niet.
Volledig scherm
De leerlingen hielpen de schepen en burgemeester met planten, want alleen konden ze dat zeker niet. © Klaas De Scheirder

Gooreinds dorpsplein krijgt weer een nieuwe boom

Het dorpsplein van Gooreind is opnieuw opgefleurd met enkele bomen nadat vorige week in de tuin van de pastorie een meer dan honderd jaar oude beuk gerooid moest worden. In de plaats is maandag een Amerikaanse tulpenboom gepland.

 1. Michel (23) ontwerpt kledinglijn met Duvelglas-design: 20 procent aankoopprijs gaat naar horeca
  Kalmthout

  Michel (23) ontwerpt kleding­lijn met Duvelglas-de­sign: 20 procent aankoop­prijs gaat naar horeca

  Kledingdesigner Michel Gysels (23) uit Kalmthout is een opvallend initiatief gestart om de horeca te steunen. Hij ontwierp in kader van zijn kledingmerk ‘GMetric’ een nieuwe kledinglijn met een design van een Duvelglas. Bij ieder aangekocht artikel schenkt hij twintig procent van de aankoopprijs integraal aan een eetgelegenheid of café naar keuze van de klant. “Ook als klein bedrijf wil ik de horeca een hart onder de riem steken”, vertelt Michel.
 2. Bert de Bois en Isabel Manniën, cateraar van onder meer Studio 100 en uitbaters Bistrot Benoit zien zwarte sneeuw: “Maar het is niet het moment om te huilen”
  PREMIUM
  Antwerpen/Kapellen/Brasschaat

  Bert de Bois en Isabel Manniën, cateraar van onder meer Studio 100 en uitbaters Bistrot Benoit zien zwarte sneeuw: “Maar het is niet het moment om te huilen”

  Drie horecazaken, twee nieuwe concepten op komst en een samenwerking met twee andere cateraars tegen de feestdagen. Voort de cateraars van onder meer Tomorrowland en Studio 100 Bert de Bois en Isabel Manniën uit Kapellen zijn het net zo goed zware tijden, maar ze willen niet bij de pakken blijven zitten. “Het is niet simpel, maar we duwen door. Het is niet het moment om te huilen”, zegt Bert de Bois. Het koppel baat ook nog Bistrot Benoit uit in Antwerpen en The Chickenfarm met een afhaalpunt in Oud Antwerpen in Brasschaat.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren