STOCKAFBEELDING. Een fietser op een speedpedelec overleefde de klap tegen een aanhangwagen niet.
Volledig scherm
STOCKAFBEELDING. Een fietser op een speedpedelec overleefde de klap tegen een aanhangwagen niet. © RV

Fluxys-ingenieur (49) op speedpedelec verongelukt op weg naar huis

Wuustwezel/ZoerselDe 49-jarige Alick E. uit Zoersel is donderdagavond omstreeks 19 uur verongelukt toen hij op zijn speedpedelec naar huis reed. Hij kwam op het kruispunt tussen de Leiweg en de Hoenderstraat in Wuustwezel in botsing met een aanhangwagen. Hij overleefde de klap niet. De man laat een vrouw en drie kinderen na.  

  1. Politie Voorkempen oogst lof met drugspreventieproject in middelbare scholen: “Dit is een voorbeeld voor veel politiezones”
    PREMIUM
    Brecht/Malle/Zoersel/Schilde

    Politie Voorkempen oogst lof met drugspre­ven­tie­pro­ject in middelbare scholen: “Dit is een voorbeeld voor veel politiezo­nes”

    De Lokale Politie Voorkempen organiseert al 25 jaar lang drugspreventielessen in de lagere scholen voor leerlingen van het zesde leerjaar, maar het project wordt nu fors uitgebreid. Omdat de lessen enorm geapprecieerd werden door leerlingen en scholen, zullen inspecteurs van de politiezone ook naar de middelbare scholen trekken in de vier gemeenten van de politiezone (Brecht, Malle, Zoersel en Schilde). Het parket van Antwerpen hoopt dat het project ook in andere zones zijn ingang kan vinden.