STOCKAFBEELDING. Een fietser op een speedpedelec overleefde de klap tegen een aanhangwagen niet.
Volledig scherm
STOCKAFBEELDING. Een fietser op een speedpedelec overleefde de klap tegen een aanhangwagen niet. © RV

Fluxys-ingenieur (49) op speedpedelec verongelukt op weg naar huis

Wuustwezel/ZoerselDe 49-jarige Alick E. uit Zoersel is donderdagavond omstreeks 19 uur verongelukt toen hij op zijn speedpedelec naar huis reed. Hij kwam op het kruispunt tussen de Leiweg en de Hoenderstraat in Wuustwezel in botsing met een aanhangwagen. Hij overleefde de klap niet. De man laat een vrouw en drie kinderen na.  

 1. Open Monumentendag: het noorden van Antwerpen heeft heel wat moois te bieden
  PREMIUM
  Noordrand

  Open Monumenten­dag: het noorden van Antwerpen heeft heel wat moois te bieden

  Liefhebbers van onroerend erfgoed kunnen zondag 12 september er opnieuw op uit trekken in het noorden van Antwerpen, want Open Monumentendag vindt opnieuw fysiek plaats na de digitale editie van 2020. Van Kalmthout tot Lillo en ook Brasschaat en Schilde: overal is er wel iets te bleven zoals de synagoge in Kalmthout, het Fort van Kapellen of het Poldermuseum in Lillo waar ook Mega Mindy haar politiekantoor ligt. Ontdek hier een greep uit wat Open Monumentendag u buiten de grootstad Antwerpen te bieden heeft.
 2. Vijf keer uit in de Kempen dit weekend: van street comedy over wereldse muziek tot een dj-festival met ronkende namen
  PREMIUM
  kempen

  Vijf keer uit in de Kempen dit weekend: van street comedy over wereldse muziek tot een dj-festival met ronkende namen

  Nog geen plannen voor het weekend van 25 en 26 september? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Wie wat cultuur, gaande van street comedy tot een tentoonstelling met eeuwenoude stukken, wil opsnuiven is in de Kempen dit weekend aan het juiste adres. Ook festivalliefhebbers komen aan hun trekken, of je nu van wereldse muziek of van het betere dj-werk houdt.
 3. Directrice Wen Van Hees blij met versoepelingen, maar blijft met wrang gevoel zitten: “Waarom moeten die kinderen telkens heel die testbatterij doorlopen?”
  PREMIUM
  Wuustwezel

  Directrice Wen Van Hees blij met versoepe­lin­gen, maar blijft met wrang gevoel zitten: “Waarom moeten die kinderen telkens heel die testbatte­rij doorlopen?”

  Directrice Wen Van Hees reageert opgelucht op de versoepelingen die minister Ben Weyts doorvoert in het onderwijs op vlak van quarantainemaatregelen. Onder de 12 jaar moeten kinderen die negatief hebben getest, niet meer thuis blijven. Basisschool 't Kantoor zat in zo'n situatie. “Ik ben zeker blij, maar ik vind ook dat je kinderen beter immuniteit laat opbouwen.”