De familie Meeusen schonk een fiets aan De Vlotter.
Volledig scherm
De familie Meeusen schonk een fiets aan De Vlotter. © Gemeente Essen

Familie Meeusen schenkt elektrische duofiets aan De Vlotter: “Hopelijk kunnen de begeleiders én hun cliënten flink van genieten”

Wuustwezel/EssenHet dagopvangcentrum De Vlotter in de Nieuwstraat heeft een elektrische duofiets gekregen van de familie Meeusen. De kinderen schonken de fiets omdat ze na het overlijden van hun vader toch niets meer konden doen met de fiets. Dat vertelt de familie aan de gemeente Essen.

  1. Merouan verloor 14 (!) familieleden door de aardbeving in Syrië: “Voor hen is het nu te laat, maar laten we de rest niet opgeven”
    PREMIUM

    Merouan verloor 14 (!) familiele­den door de aardbeving in Syrië: “Voor hen is het nu te laat, maar laten we de rest niet opgeven”

    Stel je voor dat je familie plots 14 leden armer is. Door de verwoestende aardbeving in Syrië is dit voor Merouan El Achmed (62), die al meer dan twintig jaar in Merksem woont, de realiteit. Wij spraken de man die in zijn leven al meerdere tegenslagen incasseerde en op zijn eigen benefietavond een buffet voor honderd gasten verzorgde: “Erg? Er zijn mensen met véél meer pech.”
    Antwerpen