De eindejaarsactie in Wuustwezel.
Volledig scherm
De eindejaarsactie in Wuustwezel. © RV

Eindejaarsactie in Wuustwezel: 88 deelnemende handelaars en prijzenpot van 10.000 euro

WuustwezelDe handelaars in Wuustwezel zijn samen met de gemeente Wuustwezel een nieuwe eindejaarsactie gestart. Nog meer als vroeger hopen ze samen dat iedereen in Wuustwezel de eindejaarsaankopen vooral in eigen dorp gaan doen.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Zin om te (leren) skiën of snowboarden? Sportregio Antwerpse Kempen gaat op dagtrip met jongeren
  Stabroek/Kapellen/Kalmthout/Essen/Wuustwezel/Brecht/Brasschaat

  Zin om te (leren) skiën of snowboar­den? Sportregio Antwerpse Kempen gaat op dagtrip met jongeren

  Om te wintersporten hoef je niet altijd naar Oostenrijk of Zwitserland. Zo kan je vlak over de Nederlandse grens skiën en snowboarden op de indoor piste van SnowWorld in Rucphen. Naar die bestemming organiseert de sportregio Antwerpse Kempen bestaande uit Stabroek, Kapellen, Kalmthout, Essen, Wuustwezel, Brecht en Brasschaat in de krokusvakantie een dagtrip voor jongeren van 10 tot en met 18 jaar.