Honderden kaartjes van inwoners van Gooreind, Loenhout en Wuustwezel belandden bij de deelnemende handelaars en daaruit werden 203 winnaars gekozen. Drie van he gingen aan de haal met de hoofdprijzen.
Volledig scherm
Honderden kaartjes van inwoners van Gooreind, Loenhout en Wuustwezel belandden bij de deelnemende handelaars en daaruit werden 203 winnaars gekozen. Drie van he gingen aan de haal met de hoofdprijzen. © Gemeente Wuustwezel

Eindejaarsactie afgerond: 203 winnaars krijgen aankoopcheque voor bij lokale handelaars

Wuustwezel/Loenhout/GooreindEllen Heinemann, Francine Brocatus en Joris Jaspers zijn de drie hoofdwinnaars geworden van de grote eindejaarsactie die Project2990 en de gemeente Wuustwezel samen organiseerden. In totaal werden 177.000 kaartjes tijdens een periode van 16 november tem 31 december binnengebracht.

 1. Marc Herremans trekt volop kaart van Athletes For Hope: “Sportieve prestaties en geld inzamelen voor goed doel”
  Triatlon

  Marc Herremans trekt volop kaart van Athletes For Hope: “Sportieve prestaties en geld inzamelen voor goed doel”

  Het team van voormalig triatleet Marc Herremans gaat voortaan als Athletes for Hope door het leven. Zijn triatleten zullen met andere woorden niet meer onder de naam van het 185-team actief zijn. Met zijn vernieuwde triatlonteam, en bij uitbreiding zijn cyclocross- en bmx-team, wil Herremans niet alleen sportieve prestaties neerzetten, maar ook geld inzamelen voor het goede doel. Die goede doelen zijn onder meer de opening van de Athletes For Hope-revalidatieweide in mei en de aankoop van een kinderstaprobot tegen 2024.
 2. Francis en Jacqueline zaten klein jaar geleden vast op befaamde ‘coronacruise’: “Nu genieten we van de Spaanse zon”
  PREMIUM
  Herenthout

  Francis en Jacqueline zaten klein jaar geleden vast op befaamde ‘corona­crui­se’: “Nu genieten we van de Spaanse zon”

  Een klein jaar geleden zaten Francis Schellekens (72) en zijn vrouw Jacqueline (69) vast op het befaamde corona-cruiseschip voor de Cambodjaanse kust. Eens thuis moesten ze, onaangekondigd, in quarantaine en gaven ze tientallen interviews door het luikje van hun voordeur. Het hield het koppel niet tegen: ze genieten dezer dagen van de winterzon in de streek rond het Spaanse Valencia. “Zo gauw het kon zijn we vertrokken.”
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"