De scholieren die over de Witgoorsebaan rijden, vinden de tractorsluis alvast een goed idee.
Volledig scherm
De scholieren die over de Witgoorsebaan rijden, vinden de tractorsluis alvast een goed idee. © Toon Verheijen

Duimen omhoog voor nieuwe tractorsluis

Wuustwezel/KalmthoutDe tractorsluis in de Witgoorsebaan is recent geïnstalleerd. Vooral bij de fietsers die er dagelijks over de baan rijden, wordt het op gejuich onthaald. 

 1. Nederlanders riskeren tot acht jaar cel voor diefstal van Range Rovers: “Bende hield zich bezig met internationale autozwendel”
  Knokke/Antwerpen

  Nederlan­ders riskeren tot acht jaar cel voor diefstal van Range Rovers: “Bende hield zich bezig met internatio­na­le autozwen­del”

  Vier Nederlanders riskeren in de Brugse rechtbank tot acht jaar cel voor de diefstal van acht Range Rovers in het Antwerpse. Twee diefstallen in Knokke mislukten dan weer. Volgens het Openbaar Ministerie hielden de mannen zich bezig met internationale autozwendel. “Slechts drie wagens konden teruggevonden worden”, stelde de procureur.
 2. Wie helpt Thijs? Man met down wil zoveel mogelijk blikjes inzamelen voor het goede doel
  Meerle

  Wie helpt Thijs? Man met down wil zoveel mogelijk blikjes inzamelen voor het goede doel

  Thijs Brosens (26) uit Meerle (Hoogstraten) doet een oproep: hij wil zoveel mogelijk blikjes inzamelen, ze zelf pletten en daarna verkopen aan een ijzerhandelaar om daarna het geld te schenken aan twee goede doelen: de Slinger in Wortel en voor de opleiding van blindengeleidehonden. Een beetje ook een eerbetoon aan zijn mama Marleen die in augustus overleed en heel actief was als vrijwilligster. Plastic dopjes zijn overigens ook welkom. En als er nog iemand is die Thijs wil helpen om nog beter accordeon te spelen? En hij heeft nog dromen...