De Vinkjes zijn al met meer dan 40!
Volledig scherm
De Vinkjes zijn al met meer dan 40! © Dirk Laenen

Daltonschool De Vinkjes blijft groeien: nu al 44 leerlingen en nog vijf instappers op komst

0 reacties

 1. 1,5 miljoen keer bedankt, beste lezer van Het Laatste Nieuws uit Wuustwezel: deze artikels las u in 2020 massaal
  Wuustwezel

  1,5 miljoen keer bedankt, beste lezer van Het Laatste Nieuws uit Wuustwezel: deze artikels las u in 2020 massaal

  Met anderhalf miljoen - ja 1,5 miljoen- waren jullie er dit jaar beste lezers van Het Laatste Nieuws uit Wuustwezel. Voor de tamme struisvogels van Wendy, voor de bloemneerlegging van Carrera Neefs, voor de agenten van de federale politie die een barbecue organiseerden tijdens een grenscontrole. Dit waren de meest gelezen stukken van 2020. Op een leuk, spannend, emotioneel en boeiend 2021. Bedankt beste lezers van Het Laatste Nieuws in Wuustwezel.
 2. Achtervolging tegen 180 km/u, dwaze inhaalmanoeuvres, geen rijbewijs én voor de tweede keer in vier dagen betrapt op gebruik van lachgas: twintiger uit Ranst zal start van 2021 niet snel vergeten
  Brecht/Malle/Schilde/Ranst

  Achtervol­ging tegen 180 km/u, dwaze inhaalma­noeu­vres, geen rijbewijs én voor de tweede keer in vier dagen betrapt op gebruik van lachgas: twintiger uit Ranst zal start van 2021 niet snel vergeten

  Een twintiger uit Ranst is voor de tweede keer in vier dagen betrapt met lachgas. Enkele dagen geleden zat hij met enkele vrienden in de auto te snuiven in de wagen in Schilde en dinsdag liep het fout na een wilde achtervolging tussen Brecht en Malle. Het bezit en gebruik van lachgas is sinds 1 januari strafbaar in de politiezone Voorkempen. Deze twintiger heeft de ‘eer’ al twee pv’s op zijn naam te hebben van de vijf die er in totaal zijn uitgeschreven.
 1. Robotland opent deuren: “Park moet kinderen de smaak van technologie en techniek bezorgen”
  PREMIUM
  Essen

  Robotland opent deuren: “Park moet kinderen de smaak van technolo­gie en techniek bezorgen”

  Eindelijk is het zover. Luc Van Thillo mag ‘zijn’ Robotland eindelijk openen. Het gloednieuwe technologiepark hoopt de komende jaren duizenden jongeren de interesse voor technologie en techniek mee te geven. “Techniekers uit Vlaanderen zijn de grootste waarde die we hebben en we moeten ze koesteren. Zij zijn de toekomst", zegt Luc Van Thillo. Minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele (N-VA) kwam alvast kijken hoe de voormalige douaneloods, een beschermd monument, is omgetoverd tot een hypermodern themapark.
 1. Slimme hond haalt bier voor baasje
  Play

  Slimme hond haalt bier voor baasje

 2. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen