Volledig scherm
PREMIUM

Carrera Neefs na de heisa over de bloemen op graf van SS’er: “Die dirndl? Als ik naar het kerkhof ga, draag ik graag iets chic”

WuustwezelCarrera Neefs (23) loopt naar eigen zeggen nog altijd met opgeheven hoofd rond. Ze heeft zich na de hele heisa rond het neerleggen van bloemen op het graf van een SS’er geen moment weggestoken hoewel ze door heel wat mensen werd verguisd. Een gesprek over het gewrongen afscheid van Vlaams Belang, collaboratie, het leven met dagelijkse doodsbedreigingen en scheldtirades, het etiket van extreemrechts, de dirndl en een moeilijke jeugd.

 1. Twee vliegen in één klap met ChariTree: drie goede doelen steunen én een nieuw bos van 1,6 hectare aan Ecoduct De Munt
  Hoogstraten/Loenhout

  Twee vliegen in één klap met ChariTree: drie goede doelen steunen én een nieuw bos van 1,6 hectare aan Ecoduct De Munt

  De Ronde Tafel Hoogstraten 112 slaat de handen in elkaar met de stad Hoogstraten, Regionaal Landschap de Voorkempen, BOS+ en de Bosgroep Kempen Noord om een bos van niet minder dan 1.600 vierkante meter aan te planten in de omgeving van het Ecoduct De Munt over de E19. Er worden net geen 4.000 bomen aangeplant waarvan er 1.250 komen via het project ChariTree van De Ronde Tafel. Zij steunen met de verkoop van de bomen de goede doelen ’t Ver-Zetje, De Kleine Strijders en de vzw Jeugdlokalen. De aanplant is voorzien voor het najaar van 2021.
 2. Ooit al eens gedroomd van kantoorruimte in een echt kasteel ? Binnenkort kan het in Kasteel Starrenhof (en er komt ook nog een sterrenrestaurant)
  PREMIUM
  Kapellen

  Ooit al eens gedroomd van kantoor­ruim­te in een echt kasteel ? Binnenkort kan het in Kasteel Starrenhof (en er komt ook nog een sterrenres­tau­rant)

  Het 19de eeuwse kasteel Starrenhof in Kapellen wordt binnenkort omgetoverd tot een businesscenter. De bijhorende kapel zal verbouwd worden tot uniek restaurant. In het later bijgebouwde kloostergebouw zal dan weer een winkel komen, een appartement en ook een deel van het restaurant. De initiatiefnemers zijn Daan Aerts uit Hoogstraten, Sven Vinck uit Schoten en Kurt Vandecasteele uit Wuustwezel. Wij konden alvast een kijkje nemen binnenin...
 1. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar

 2. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?