Zoals elk jaar is het podium weer prachtig.
Volledig scherm
Zoals elk jaar is het podium weer prachtig. © Foto Dirk Laenen

Beachweekend mikt op 20.000 bezoekers

LOENHOUTDe Chirojongens van Loenhout pakken dit jaar weer uit met een indrukwekkend podium. De twintig dj's en artiesten die er optreden, delen de planken met een vrouwenbuste van 15 meter hoog. Het Beachweekend start dit jaar ook een dagje eerder, op donderdag. "We hopen en mikken op zo'n 20.000 toeschouwers", vertelt de organisatie.

 1. Vastgoedmakelaar opent ‘Heylen Exclusief’ en mikt op segment van villa’s en kastelen: dit zijn enkele van exclusieve en duurdere panden in de streek
  PREMIUM
  Noordrand Antwerpen & Kempen

  Vastgoedma­ke­laar opent ‘Heylen Exclusief’ en mikt op segment van villa’s en kastelen: dit zijn enkele van exclusieve en duurdere panden in de streek

  Dromen van een kasteel op een gigantisch domein of een exclusieve villa met poolhouse. We dromen er allemaal wel eens van, maar er bestaat wel degelijk een markt voor. Heylen Vastgoed opent daarom een kantoor in Brasschaat waar ze zich enkel richten op panden van 500.000 euro en (veel) meer. “Er bestaat zeker een markt voor luxueuze panden, maar dat vergt een andere aanpak”, zegt verantwoordelijke verkoop Yves Vervliet. We zochten enkele exclusieve panden op in Brecht, Schilde en Westerlo.
 2. Burgemeester Hoogstraten blijft pleiten voor derde vaccinatiedorp in zijn stad: “We gaan de site van de Coöperatie blijven voorstellen”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Burgemees­ter Hoogstra­ten blijft pleiten voor derde vaccinatie­dorp in zijn stad: “We gaan de site van de Coöperatie blijven voorstel­len”

  De Eerstelijnszone Kempenland heeft gekozen voor vaccinatiedorpen op de Philipssite in Turnhout en Weelde Depot in Weelde Statie (Ravels). De Coöperatie Hoogstraten is dus afgevallen, maar burgemeester Marc Van Aperen (Hoogstraten Leeft) blijft bij Vlaanderen ijveren om in Kempenland een derde locatie te voorzien. “Alle begrip voor de logistieke impact van zo'n vaccinatiecentrum, maar een derde centrum zou toch van pas komen.”
 3. Kapellen stelt sporthal Putte ter beschikking als vaccinatiecentrum Eerstelijnszone Noorderkempen
  PREMIUM
  Kapellen

  Kapellen stelt sporthal Putte ter beschik­king als vaccinatie­cen­trum Eerste­lijns­zo­ne Noorderkem­pen

  De gemeente Kapellen schuift de sporthal in Putte-Kapellen naar voren als locatie voor centraal vaccinatiecentrum in de Eerstelijnszone Noorderkempen. Mocht de vaccinatie voor de inwoners van Kapellen toch gewoon in de gemeente zelf gebeuren, dan denkt het bestuur aan de fuifzaal Eskapade. “We hebben alvast een lijst gemeentelijke voertuigen en bestuurders klaar om burgers op te halen”, aldus burgemeester Dirk Van Mechelen (Open Vld).
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"