Marc Herremans krijgt steun van Antonissen Development Group.
Volledig scherm
Marc Herremans krijgt steun van Antonissen Development Group. © RV

Antwerpse projectontwikkelaar steunt revalidatieweide van Marc Herremans

WuustwezelDe Antwerpse projectontwikkelaar Antonissen Development Group wordt een van de nieuwe sponsors van ‘Athletes for Hope’ van voormalige triatleet Marc Herremans. Het bedrijf wil daarmee onder meer de revalidatieweide steunen die Herremans eerder dit jaar opende. De steun die Herremans krijgt zal hij onder meer gebruiken voor de verzorging van de paarden die ingezet worden als therapie voor kinderen.

 1. Vrouw (38) riskeert 4 jaar cel na poging doodslag op echtgenoot: “Bedekt onder het bloed probeerde hij haar alsnog uit de wind te zetten”
  PREMIUM

  Vrouw (38) riskeert 4 jaar cel na poging doodslag op echtgenoot: “Bedekt onder het bloed probeerde hij haar alsnog uit de wind te zetten”

  Een 38-jarige vrouw uit Hoogstraten heeft haar echtgenoot in januari aangevallen met een groot keukenmes van liefst 27,5 cm lang. Ze plantte het mes eerst in zijn borst, en toen hij zich omdraaide om zichzelf te beschermen ook nog eens in de rug. De vrouw riskeert nu 4 jaar cel voor poging doodslag, hoewel ze zich na de feiten op een wel erg koelbloedige manier probeerde in te dekken.
  Hoogstraten
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Nieuw masterplan voor Nationaal Park Kalmthoutse Heide blijft op verzet stoten: “Nog altijd veel onzekerheden”
  PREMIUM

  Nieuw masterplan voor Nationaal Park Kalmthout­se Heide blijft op verzet stoten: “Nog altijd veel onzekerhe­den”

  Het Grenspark Kalmthoutse Heide stelde zich begin 2022 kandidaat om een Nationaal Park Vlaanderen te worden. Een idee dat bij heel wat gemeentebesturen en landbouwers op enige terughoudendheid kan rekenen, want de vrees voor nog extra druk op de landbouw is reëel. Vandaag stelt het Grenspark een hertekend Masterplan voor. De beslissing valt eind mei. Vier parken kunnen de erkenning krijgen. Maar valt dat in goede aarde ?
  Wuustwezel