Struisvogelfluisteraar Wendy heeft extreem tamme beesten en gaat viraal op TikTok.
Volledig scherm
Struisvogelfluisteraar Wendy heeft extreem tamme beesten en gaat viraal op TikTok. © Klaas De Scheirder

1 miljoen keer bedankt, beste lezers van Het Laatste Nieuws uit Wuustwezel! Deze verhalen lazen jullie het meest in 2021

Wuustwezel/Loenhout/GooreindEen miljoen keer. Zoveel zijn nieuwtjes, reportages en interviews op Het Laatste Nieuws uit Wuustwezel door u gelezen. Het verhaal van de struisvogels van Wendy, de brand op het Groot Schietveld, de mooie actie van de warme kaartjes voor Lou en Sete. 1 miljoen keer bedankt, beste lezers uit Wuustwezel.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.