Hier komt in het najaar de langverwachte trajectcontrole.
Volledig scherm
Hier komt in het najaar de langverwachte trajectcontrole. © GEDR

Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters gaat in op vraag van gemeentebestuur: trajectcontrole in de Kortrijkstraat is voorzien voor het najaar van 2022

WORTEGEM-PETEGEMVlaams minister voor Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) voorziet in het najaar trajectcontrole op de gewestweg in de bebouwde kom van Petegem. Dat bevestigde ze aan het gemeentebestuur.

 1. Opnieuw faalt uitvoeringsbeleid bij hardnekkige druggebruiker: “Kreeg al 28 maanden celstraf maar kwam er met 2 maanden enkelband vanaf.”
  PREMIUM
  Anzegem/Kortrijk

  Opnieuw faalt uitvoe­rings­be­leid bij hardnekki­ge druggebrui­ker: “Kreeg al 28 maanden celstraf maar kwam er met 2 maanden enkelband vanaf.”

  Amper een week nadat bij de behandeling van een dossier over een obsessieve stalker het falende uitvoeringsbeleid van celstraffen bleek, kreeg correctioneel rechter Guido Casier uit Kortrijk opnieuw een schrijnend geval voor zijn neus geschoven. Een 31-jarige drugsverslaafde uit Anzegem bleek de voorbije jaren al veroordeeld tot in totaal 28 maanden effectieve celstraf maar zag de binnenkant van de gevangenis nog nooit.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Van een ontspannende wellness tot een leuke film: met deze 7 leuke moederdagtips in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen zet jij jouw mama extra in de bloemetjes
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van een ontspannen­de wellness tot een leuke film: met deze 7 leuke moederdag­tips in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen zet jij jouw mama extra in de bloemetjes

  Het is bijna 8 mei en dat betekent dat Moederdag weer voor de deur staat. Heb jij al een idee hoe jij jouw mama dit jaar wil verrassen? Of ben je nog op zoek naar het ideale cadeau of uitstapje voor je moeder? Dan helpen onze moederdagtips in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen je vast op weg. Van een ontspannende wellness in Oudenaarde tot een leuke film in Geraardsbergen: Met deze zeven tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.