Nico De Wulf (sp.a/Onafhankelijk) vindt het bedroevend dat zijn partij geen gratis comedyavond mag organiseren.
Volledig scherm
Nico De Wulf (sp.a/Onafhankelijk) vindt het bedroevend dat zijn partij geen gratis comedyavond mag organiseren. © Ronny De Coster

Verkiezingskoorts in Wortegem-Petegem: gratis comedyavond mag niet, sp.a moet 3 euro vragen voor kaartjes

Met nog een kleine maand te gaan, stijgt de verkiezingskoorts in de regio. Sp.a/Onafhankelijk uit Wortegem-Petegem is daardoor zelfs genoodzaakt toegangsgeld te vragen voor haar comedy-avond op 4 mei omdat het anders de sperperiode met de voeten treedt.

2 reacties

 • chris delanghe

  2 jaar geleden
  Straks gratis ingangskaarten voor pretparken, festivals en optredens ?. Wat heeft dit nog met deontologische en ethische politieke engagementen te maken. Dat heeft alles van een vlaamse worsten en boerenkermis. En gratis 50 vaten bier..?. voila. Dit is totaal niet meer ernstig. Zou alvast een heel goede verkozene zijn voor het departement feesten en feestelijkheden....De grote maatschappelijke vraagstukken worden daarmee op de kaart gezet. Showtime.
 • Ferdinand Nuyts

  2 jaar geleden
  Nog een van S.pa die niet weet dat gratis niet bestaat.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek