Schepen van Openbare Werken Kurt Fonteyne (Open Vld) en burgemeester Luc Vander Meeren (Open Vld) aan Ridobel.
Volledig scherm
PREMIUM
Schepen van Openbare Werken Kurt Fonteyne (Open Vld) en burgemeester Luc Vander Meeren (Open Vld) aan Ridobel. © Gemeente Wortegem-Petegem

Verkeerssituatie Petegem wijzigt nu sociale verkaveling Ridobel bijna is afgewerkt

Het gemeentebestuur van Wortegem-Petegem heeft beslist de verkeerssituatie in Petegem-aan-de-Schelde aan te passen. Dat is nodig omdat de verkaveling Ridobel bijna is afgewerkt en het binnengebied als woonerf ingericht zal worden.

0 reacties

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Sparta Wortegem een nieuw voetbalterrein? Komt er in de Processiestraat een woonproject? En volgt er straks nog eens een nieuwe fusie?
    PREMIUM
    wortegem-petegem

    BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Sparta Wortegem een nieuw voetbalter­rein? Komt er in de Processie­straat een woonpro­ject? En volgt er straks nog eens een nieuwe fusie?

    De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Wortegem-Petegem, een fusiegemeente met veel groen en natuur waar de Open Vld bezig is aan de derde legislatuur met volstrekte meerderheid.