Groepsexpo van Japanse, Italiaanse en Belgische makelij in Verduyn Gallery.
Volledig scherm
Groepsexpo van Japanse, Italiaanse en Belgische makelij in Verduyn Gallery. © RV

Twee expo’s in Verduyn Gallery: internationale groepstentoonstelling en Julien Delagrange solo

WORTEGEM-PETEGEMVerduyn Gallery in Moregem heeft vanaf dit weekend twee tentoonstellingen lopen. Julien Delagrange exposeert werk onder de titel Behoudt de Mens. Het Geluk van een Andere Wereld is het werk van drie artiesten.

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Nieuwbouw van buitenschoolse kinderopvang Knipoog in Rozenhof is gestart: “Klimaatneutraal, duurzaam, efficiënt en klaar tegen het voorjaar 2023”
  PREMIUM
  WORTEGEM-PETEGEM

  Nieuwbouw van buiten­school­se kinderop­vang Knipoog in Rozenhof is gestart: “Klimaat­neu­traal, duurzaam, efficiënt en klaar tegen het voorjaar 2023”

  De nieuwbouw voor de buitenschoolse kinderopvang (BKO) Knipoog in de woonwijk Rozenhof in Petegem is gestart. In het voorjaar van 2023 moet de opvang van de huidige stek de Gravinne verhuizen naar de nieuwe locatie, tussen het ontmoetingscentrum en de bibliotheek. Het wordt een klimaatneutraal gebouw, met duurzaamheid en efficiëntie als basis.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.