Coronacrisis of niet: Tine en Wouter openen De Vierschaar, weliswaar als afhaalrestaurant.
Volledig scherm
Coronacrisis of niet: Tine en Wouter openen De Vierschaar, weliswaar als afhaalrestaurant. © De Vierschaar

Tine en Wouter openen restaurant in volle coronacrisis: “Nog even zonder beleveniskeuken, maar wel een kans om al wat bekendheid te krijgen”

Tine Vandewalle (42) en Wouter Avet (46) zagen de opening van hun restaurant De Vierschaar in Moregem (Wortegem-Petegem) al uitgebreid voor zich, maar de coronacrisis verplicht de ondernemers al meteen om creatief te zijn. “We buigen de ontgoocheling om in een kans en starten met een afhaalrestaurant.”

 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. Van een zomerjaarmarkt tot een wandeling langs kunstwerken: onze weekendtips voor de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van een zomerjaar­markt tot een wandeling langs kunstwer­ken: onze weekend­tips voor de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  Nog geen plannen dit weekend en zin om daar verandering in te brengen? Dan helpt onze redactie je op weg met vijf leuke weekendtips in de Vlaamse Ardennen en Denderstreek tijdens het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 juni. Van uit de bol gaan op de Adriaen Brouwer Bierfeesten in Oudenaarde tot snuisteren in antiek en brocante in Denderleeuw.