WP Nico De Wulf
Volledig scherm
WP Nico De Wulf © Ronny De Coster

Nico De Wulf vraagt om zitpenningen gemeenteraadscommissies te halveren

Gemeenteraadslid Nico De Wulf (sp.a/onafhankelijk) wil de presentiegelden van de gemeenteraadscommissies in Wortegem-Petegem halveren. “Normaal zouden we 175 euro per zitting krijgen, maar volgens mij is 85 euro ruim voldoende. We moeten zuinig omspringen met onze centen.”

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Sparta Wortegem een nieuw voetbalterrein? Komt er in de Processiestraat een woonproject? En volgt er straks nog eens een nieuwe fusie?
  PREMIUM
  wortegem-petegem

  BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Sparta Wortegem een nieuw voetbalter­rein? Komt er in de Processie­straat een woonpro­ject? En volgt er straks nog eens een nieuwe fusie?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Wortegem-Petegem, een fusiegemeente met veel groen en natuur waar de Open Vld bezig is aan de derde legislatuur met volstrekte meerderheid.
 2. Forza Ninove viert één jaar Vlaams Huis met kopman Guy D’haeseleer: “De Ninovieter heeft de kans om het cordon te breken. Nog 650 stemmen winnen en dan zijn we er”
  PREMIUM
  Ninove

  Forza Ninove viert één jaar Vlaams Huis met kopman Guy D’haeseleer: “De Ninovieter heeft de kans om het cordon te breken. Nog 650 stemmen winnen en dan zijn we er”

  Forza Ninove viert dit weekend het eenjarig bestaan van het Vlaams Huis, haar eigen café in de Pamelstraat. We blikken met kopman Guy D’haeseleer terug op het voorbije jaar en kijken ook vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2024, het jaar waarin alle ogen op Ninove gericht zullen zijn en waarin D’haeseleer hoopt om met een volstrekte meerderheid aan de macht te komen in Ninove.