Feest in café Sint-Arnolduspleintje in Wortegem, bij de mama van Tim Merlier
Volledig scherm
Feest in café Sint-Arnolduspleintje in Wortegem, bij de mama van Tim Merlier © GEDR

Het café van mama Heidi was eigenlijk dicht maar voor spurtbom Tim Merlier gaan alle deuren open: “De supporters kwamen massaal aankloppen”

WORTEGEMDe zege van Tim Merlier in de derde rit van Tour zorgde voor veel vreugde op het terras van zijn mama’s café Sint-Arnolduspleintje in Wortegem. “Hij droomt van een overwinning op de Champs Elysées”, zegt Heidi D’Hulst. “Maar daarvoor moet hij eerst al die bergen nog over.”

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. ‘Universus Rockt’: een avondje genieten van kunst, poëzie, literatuur, dans en muziek in het MOU
  Oudenaarde

  ‘Universus Rockt’: een avondje genieten van kunst, poëzie, literatuur, dans en muziek in het MOU

  Het MOU museum organiseert op zaterdag 25 september ‘Universus Rockt’. Die avond nodigt hedendaags kunstenaar Johan Tahon zijn muzen en grote namen uit de muziek- en literatuurwereld uit, waaronder auteur Saskia de Coster, artiest Mauro Pawlowski en dichter Peter Verhelst. En je kan er zelfs een tatoeage ontworpen door Tahon laten zetten door tatoeëerder Levi Malfait.